Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar||
AMN / 3 octombrie 2006
Alianţa “Moldova Noastră”Fractiunea AMN invita reprezentantii presei si ai celorlalte institutii interesate la o conferinta de presa, care va avea loc miercuri, 4 octombrie, incepand cu orele 11:00, in sala 109 de la parterul cladirii Parlamentului Republicii Moldova. Persoanlele fara acreditare la Parlament pot solicita permis de acces in timpul orelor de program la secretariatul Fractiunii AMN (tel.: 234 882) si la Serviciul de presa si imagine al Parlamentului (tel.: 233038).

Conferinta are tema: “Alianta «Moldova Noastra» va forta demascarea guvernarii comuiniste in noul sezon parlamentar!”. Vor fi tratate si subiecte de moment ale vietii social-economice si politice din Republica Moldova. Va asteptam maine, la 11:00, in sala nr. 109 de la Parlament.

In afara chestiunilor legate de noua sesiune parlamentara si de agenda primelor sedinte din toamna curenta, la sedinta sa de astazi, Fractiunea AMN a luat act de decizia Consiliului Politic National al partidului din 30 septembrie si i-a exclus din componenta sa pe deputatii Vitalia Pavlicenco si Anatol Taranu. Subiectul a fost transat destul de operativ si votat de toti cei prezenti. Intre altele, a fost exprimata uimirea fata de declaratiile josnice si calomniatoare ale fostilor colegi, care confirma justetea deciziilor colegiale ale partidului si ale fractiunii. Dna Pavlicenco si dl Taranu sunt lipsiti de orice acoperire politica din partea AMN si s-a decis retragerea lor din toate functiile in care i-a delegat anterior partidul si fractiunea.

In ce priveste conferinta de presa de maine a conducerii Partidului si a Fractiunii AMN, este, desigur la latitudinea fiecarui invitat, dar va anuntam ca, din punctul de vedere al Aliantei “Moldova Noastra” pentru opinia publica sunt teme mult mai importante decat cele privind chestiunile interne de partid.

Victor Osipov
Consilier in Fractiunea AMN

Serviciul de presa al AMN
Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră” Declaraţia Fracţiunii AMN în debutul sesiunii parlamentare, prezentată de dl Serafim Urechean la şedinţa din 6 octombrie 2006