Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPUM

Declaraţia Partidului Umanist din Moldova

|versiune pentru tipar||
PUM (astăzi PPDM) / 27 iunie 2008
Partidul Popular Democrat din Moldova

Partidul Umanist din Moldova (PUM) este îngrijorat de situaţia deplorabilă creată în Consiliul Municipal Chişinău şi este convins că ea poate fi depăşită numai printr-un efort comun al tuturor consilierilor de orientare democratică.

Concomitent, Partidul Umanist din Moldova informează că dl Oleg Onişcenco nu este membru al PUM şi nu a fost împuternicit să facă declaraţii din numele partidului, tentative asupra primarului general Dorin Chirtoacă şi a valorilor strămoşeşti ale neamului nostru.

Partidul Umanist din Moldova se disolidarizează şi nu-şi asumă nici o responsabilitate faţă de comportamentul consilierului Oleg Onişcenco şi aduce la cunoştinţa cetăţenilor mun. Chişinău că dumnealui nu reprezintă opinia PUM. Declaraţiile consilierului Oleg Onişcenco sunt individuale şi nu au nimic comun cu obiectivele Partidului Umanist din Moldova.

Preşedintele Partidului Umanist din Moldova
profesorul universitar
Ion Mereuţă
Declaraţia privind manifestaţiile antisociale şi anticonsituţionale ale persoanelor afectate de diversre patologii psihosociale Declaraţie cu referire la proiectul de lege “Privind prevenirea şi combaterea discriminării”