Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon s-a întîlnit cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Mukhametshin

|versiune pentru tipar||
PSRM / 25 martie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Moldova, deputat în Parlamentul Republicii Moldova a avut o întrevedere cu Farit Mukhametshin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova.

În cadrul acesteia oficialii au făcut un schimb de opinii pe marginea situaţiei economice şi social-politice din Moldova. Igor Dodon a menţionat că Partidul Socialiştilor din Republica Moldova pledează pentru un guvern tehnocrat, iar poziţia radicală şi neconstructivă a fracţiunii PCRM ar putea duce la crearea condiţiilor necesare pentru crearea AIE 3 şi consolidarea partidelor de dreapta.

În altă ordine de idei, liderul socialiştilor l-a informat pe ambasadorul rus despre rezultatele vizitei sale la Moscova, care a avut loc în perioada 18–21 martie curent, şi în cursul căreia Igor Dodon s-a întîlnit cu înalţi oficiali din cadrul Dumei de Stat a FR, ministerului de externe şi alte instituţii statale.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii vor vota doar un prim-ministru tehnocrat şi profesionist Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA la Chişinău