Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Dirk Schuebel

|versiune pentru tipar||
PSRM / 1 octombrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a avut o întrevedere cu Dirk Schuebel, şeful Delegaţiei Europene la Chişinău, în cadrul căreia au fost discutate ultimele evoluţii din viaţa social-politică şi economică din Republica Moldova.

Referindu-se la decizia prim-ministrului Vlad Filat de a amîna cu patru ani implemenatrea pachetului energetic III al UE în Republica Moldova, Igor Dodon a menţionat că apreciază pragmatismul economic al premierului Filat în acest sens.

Liderul socialiştilor a reiterat poziţia sa potrivit căreia implementarea pachetului energetic pe dimensiunea europeană trebuie amânată, sau chiar anulată, atât timp cât aceasta serveşte intereselor de aprovizionare cu gaz rusesc ieftin.

De asemenea Igor Dodon a salutat deschiderea Uniunii Europene de a susţine Moldova în eforturile sale de negociere a unor preţuri avantajoase la gazele ruseşti.

Dirk Schuebel a specificat că Uniunea Europeană va acorda Republicii Moldova tot sprijinul necesar pentru purtarea unor negocieri rezultative cu Federaţia Rusă şi în cel mai scurt timp va fi oferită o soluţie în acest sens.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon felicită oamenii în etate Gadra Tînără — 70 de ani mai tîrziu