Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii sunt împotriva prelungirii vacanţei parlamentarilor

|versiune pentru tipar||
PSRM / 30 august 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Grupul parlamentar al Partidului Socialiştilor s-a declarat împotriva iniţiativei conducerii Parlamentului de a prelungi vacanţa deputaţilor până pe 29 septembrie, cu două săptămâni mai mult decât prevăd termenele stabilite.

Potrivit lui Igor Dodon, liderul grupului parlamentar al socialiştilor, decizia conducerii Parlamentului este surprinzătoare. “Mă aşteptam ca liderii din AIE să revină mai repede la rezolvarea problemelor stringente din ţară, iar ei nu se pot sătura de odihnă”, a comentat Dodon.

Socialiştii consideră că în actualele condiţii socio-economice, toţi demnitarii trebuie să fie la datorie, chiar mai devreme decât prevăd termenele, nicidecum mai târziu. “Am avut o vară secetoasă, există grave probleme de ordin social şi economic, se produc fenomene socio-politice cu caracter anticonstituţional. În asemenea situaţie Parlamentul şi Guvernul trebuie să lucreze în regim de cod roşu. Ei însă lucrează în regim de cod verde, ca greierul din fabula lui Donici”, a mai declarat Igor Dodon.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii vor să obţină interzicerea marşului uniuniştilor Socialiştii cer în mod repetat interzicerea prin lege a manifestaţiilor unioniste