Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Campania “Cumpărăm Produse Moldoveneşti” ia amploare

|versiune pentru tipar||
PSRM / 30 iulie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, în pieţele ţării pot fi văzute afişe din partea Partidului Socialiştilor conţinînd îndemnul de a procura produse moldoveneşti. Astfel, socialiştii implementează Campania de susţinere a producătorilor moldoveni.

Preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, este de părere că în prezent, ca nicicînd altădată, agrarienii moldoveni au nevoie de sprijin. În opinia lui, în condiţiile climaterice extrem de nefavorabile, autorităţile, în loc de susţinere agrarienilor, le crează condiţii care conduc spre falimentarea definitivă a producătorilor autohtoni. În pofida protestelor socialiştilor, Parlamentul a adoptat amendamente la legislaţia fiscală, distrugătoare pentru agrarieni, esenţa acestora constînd în intensificarea presiunii fiscale asupra cetăţenilor şi agenţilor economici, care-şi desfăşoară activitatea în domeniul agriculturii şi ramurile conexe.

Dodon consideră că fiecare persoană, prin participarea la această campanie, contribuie direct şi concret la salvarea agriculturii naţionale.

Igor Dodon a declarat oficial că partidul pe care îl conduce este gata să sprijine acţiunile de protest ale agricultorilor şi să le ofere suport logistic, politic, uman şi juridic.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon a vorbit la Tiraspol despre federalizare Igor Dodon susţine voleibaliştii din Garda Tînără