Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu Coropceanu: Guvernarea imită acţiuni de protest

|versiune pentru tipar||
PSD / 30 mai 2014 | 
Partidul Social Democrat

Cetăţenii Republicii Moldova trebuie să fie foarte atenţi la acţiunile de protest, care se organizează pe teritoriul ţării, pentru că în ultima perioadă sunt organizate acţiuni de protest la comanda guvernării, care vin să ducă lumea în eroare.

Această opinie a fost relatată de către Sergiu Coropceanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sergiu Coropceanu spune că asemenea acţiuni de protest au menirea de a sustrage atenţia cetăţenilor de la problemele din societate şi a puncta necesitatea apropierii cît mai rapide cu Uniunea Europeană şi semnarea Acordului de Asociere RM-UE, interes direct al guvernării. Deşi în cadrul mitingurilor răsună anumite nemulţumiri şi cerinţe faţă de Guvern, tot fundalul este acoperit cu drapele şi inscripţii promotoare UE.

“Toate problemele din ţară, din toate domeniile: fie agricultură, fie industrie etc. constituie rezultatul activităţii actualei guvernări, iar semnarea Acordului de Asociere va falimenta în întregime ţara noastră. Din frică că pot pierde în întregime susţinerea electorală, dar şi de faptul că populaţia ar putea să se răscoale împotriva acţiunilor guvernării de a vinde ţara profitorilor europeni şi americani, partidele de la guvernare imită acţiuni de protest”, — a declarat Secretarul general PSD.

Sursa: www.psdm.md

Victor Şelin: Federaţia Rusă poate închide piaţa sa pentru mărfurile produse în Moldova Sergiu Coropceanu: Hoţul strigă: prindeţi hoţul!