Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Unioniştii au rămas fără banii lui Şelin

|versiune pentru tipar||
PSD / 21 martie 2013
Partidul Social Democrat

Judecătoria Centru mun. Chişinău a dat cîştig de cauză Preşedintelui Partidului Social Democrat Victor Şelin şi a respins cererea de chemare în judecată înaintată de un grup de unionişti, printre care şi Jonu Onoje, unul dintre activiştii Partidului Naţional Liberal, condus de Vitalia Pavlicenco, prin care aceştia solicitau un prejudiciu moral de 1 500 000 euro, pentru declaraţiile dlui Victor Şelin împotriva unioniştilor la data de 5 august 2012.

Ţinem să menţionăm, că acţiunile unioniştilor împotriva lui Victor Şelin s-au intensificat odată cu activitatea sistematică a PSD şi a lui Victor Şelin privind respectarea normelor constituţionale cu privire la statul de drept Republica Moldova şi împotriva celor, care dezbină societatea moldovenească şi îndeamnă la lichidarea statului nostru prin aderarea la România. Cu regret, anumiţi funcţionari de stat, cu cetăţenie românească şi care au jurat credinţă acestei ţări, s-au aliniat unioniştilor şi continuă persecutarea Preşedintelui PSD.

Cu toate acestea, mofturile şi dorinţele unioniştilor nu vor fi satisfăcute.

O lună în urmă şi liderul naţional-liberalilor Vitalia Pavlicenco a pierdut dosarul împotriva dlui Victor Şelin fiindu-i respinsă solicitarea de primire a unui prejudiciu de 200 000 lei.

Sursa: www.psdm.md

PSD consideră necesară poziţia Ambasadei SUA la Chişinău vizavi de situaţia politică din RM PSD va realiza proiecte socio-culturale in parteneriat cu Partidul Comunist Chinez