Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Victor Şelin a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Apărătorilor Patriei

|versiune pentru tipar||
PSD / 22 februarie 2013
Partidul Social Democrat

În ajunul Zilei Apărătorilor Patriei, liderul Partidului Social Democrat Victor Şelin şi preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin au participat la sărbătoarea festivă la care au participat veterani de război şi membrii Uniunii Ofiţerilor Forţelor Armate.

“23 februarie este o zi simbolică pentru Republica Moldova. Deşi actuala guvernare impune tinerilor noştri o istorie şi o limbă, care nu ne aparţine, veteranii noştri încă mai reuşesc să transmită mesaje patriotice şi să ne educe spiritul civic şi patriotismul din noi, tocmai pentru a ne face mîndri de statul moldovenesc”, a declarat liderul social-democrat, Victor Şelin.

În acelaşi timp, liderul PSD a subliniat faptul că pentru fiecare din noi este o onoare că mai regăsim acele persoane căruia putem să le exprimăm recunoştinţa noastră pentru aportul şi contribuţia acestora atît în dezvoltarea statului dar şi în educarea viitoarelor generaţii.

Victor Şelin şi-a exprimat convingerea că astăzi e nevoie de o nouă coloratură politică, tocmai pentru a valorifica cetăţeanul şi de a realiza, în mod prioritar interesele oamenilor şi doar prin consolidarea forţelor, se va reuşi readucerea unui trai decent pentru fiecare moldovean luat în parte.

Sursa: www.psdm.md

Comunicat de presă al Partidului Social Democrat în legătură cu declaraţiile Prim-ministrului Vladimir Filat, Preşedinte al PLDM “Un Mărţişor pentru cel drag”