Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Comentariul PSD la acuzaţiile lui Dorin Chirtoacă

|versiune pentru tipar||
PSD / 19 noiembrie 2012
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat regretă faptul că Primarul general de Chişinău Dorin Chirtoacă suferă de amnezie.

Cel puţin aşa reiese din declaraţiile pe care continuă să le facă Dorin Chirtoacă, inclusiv în şedinţa de astăzi a Primăriei capitalei, inducînd în eroare cetăţenii, precum că Preşedintele Partidului Social Democrat Victor Şelin ar avea în proprietate terenuri de pămînt în parcul “Valea Morilor”.

Dorim să reamintim Primarului general de Chişinău, că terenul de pămînt din parcul “Valea Morilor”, prin lege, este proprietate exclusivă a statului şi nu poate fi comercializat sau privatizat.

Atît Victor Şelin, cît şi companiile în care este acţionar, nu a deţinut şi nu deţine în proprietate privată anumite terenuri de pămînt în parcul “Valea Morilor”.

Mai mult ca atît, Dorin Chirtoacă poate apela la Oficiul cadastral teritorial Chişinău, instituţie de stat, pentru verificarea şi aflarea informaţiei veridice despre proprietarii terenurilor de pămînt susmenţionate.

Este regretabil faptul, că în municipiul Chişinău există foarte multe probleme, care necesită a fi soluţionate, iar Primarul general Dorin Chirtoacă în loc să se ocupe de soluţionarea acestora continuă să spună poveşti.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Sesizarea Procuraturii generale de către PSD în cazul învăţătorului de geografie de la şcoala profesională din mun. Bălţi Victor Cravcenco PSD a adresat o solicitare Centrului Naţional Anticorupţie