Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău

|versiune pentru tipar||
PSD / 13 aprilie 2011 | 
Partidul Social Democrat

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul Partidului Social Democrat, Victor Şelin a prezentat candidatul formaţiunii la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău. Candidatura Secretarului General al partidului, Sergiu Coropceanu a fost aprobată de către Biroul Politic la 12 aprilie 2011.

Sergiu Coropceanu a menţionat că intră în cursa electorală pentru a asigura minimul de existenţă pentru fiecare locuitor al municipiului, lucru care nu a fost realizat timp de 8 ani de guvernare comunistă şi alţi 2 ani de guvernare a Alianţei pentru Integrare Europeană. “Este o onoare să-ţi asumi responsabilitatea şi să realizezi norma constituţională cu privire la asigurarea minimului de existenţă. Ceea ce nu au făcut guvernele, eu voi face la nivel municipal”, a precizat Coropceanu.

Conform Codului Electoral, imediat după procedura de înregistrare a candidatului Sergiu Coropceanu la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, acesta va prezenta lista consilierilor şi programul electoral.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Declaraţia Partidului Social Democrat cu privire la majorarea accizelor pentru transportul auto importat în Republica Moldova Curăţenia trebuie păstrată, mai puţin făcută