Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu Coropceanu: Majorarea preţurilor este rezultatul activităţii guvernului din ultimul an de zile

|versiune pentru tipar||
PSD / 20 ianuarie 2011
Partidul Social Democrat

Secretarul General al Partidului Social Democrat, Sergiu Coropceanu este de părerea că ceea ce se întîmplă acum în ţară la capitolul preţuri este rezultatul activităţii guvernului din ultimul an de zile. “Executivul s-a ocupat mai mult cu declaraţii populiste şi de campania electorală, mai puţin de activitatea zilnică. Iar acum scumpirile în lanţ demonstrează că guvernul nu deţine controlul şi nu poate să gestioneze această situaţie”, a declarat Sergiu Coropceanu.

Totodată, acesta a mai adăugat referitor la rapoartele prezentate de cabinetul miniştrilor: “Ceea ce au raportat anumiţi miniştri şi vice miniştri, şi aici mă refer în primul rând la vice Ministrul Agriculturii, sunt nişte rapoarte care ne demonstrează, dacă doriţi, frica faţă de prim-ministru, pentru că sunt sterile convingerile că Moldova trăieşte bine şi că nu vor fi majorate preţurile. Eu cred că acum de urgenţă guvernul trebuie să facă o analiză amplă şi să elaboreze mecanismele pentru gestionare şi nu pentru monitorizare”.

Centru de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu: Programul de Guvernare are un conţinut ce permite să se facă doar declaraţii politice Adresarea Partidului Social Democrat către Parlamentului Republicii Moldova