Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

PPRM salută decizia Consiliului Uniunii Europene pentru cetăţenii Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 14 martie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova salută decizia Consiliului Uniunii Europene de anulare a vizelor pentru călătoriile de scurtă durată în spaţiul Schengen, pentru cetăţenii ţării noastre şi apreciază înalt eforturile demnitarilor europeni în vederea democratizării Republicii Moldova.

PPRM constant a optat pentru adoptarea şi implementarea politicilor de stat pe domenii în corespundere cu doleanţele şi opţiunile cetăţenilor şi pledează pentru dezvoltarea ţării noastre în baza modelului european.

PPRM susţine şi respectă opţiunea europeană a majorităţii cetăţenilor ţării noastre, care a condus la unitatea forţelor democratice şi ale cetăţenilor Republicii Moldova în preajma summetului de la Vilnus şi, care vă impune respectarea promisiunilor şi obligaţiunilor asumate.

PPRM îşi exprimă încrederea, că guvernarea democratică va da dovadă de maturitate politică, de responsabilitate şi de devotament faţă de cetăţenii noştri şi nu vor admite devierea ţării noastre de la procesul de transformare europeană a Republicii Moldova.

Partidul Popular felicită toţi cetăţenii Republicii Moldova cu dreptul la libera circulaţie obţinut şi ne dorim ca prin această opţiune să apropiem mai rapid Republica Moldova la standardele de viaţă din Europa.

Sursa: www.pprm.md

Tinerii PPRM au cerut deputaţilor apartamente mai ieftine pentru popor Organizaţiile Teritoriale PPRM continuă desfăşurarea Conferinţelor locale