Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

De Crăciun, Valeriu Cosarciuc, împreună cu OT PPRM, în vizită la Gimnaziul Internat nr.2 din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PPRM / 27 decembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În ziua de Crăciun se întîmplă minuni. Dar minunile le crează totuşi cineva. În acea zi, Partidul Popular din Republica Moldova a hotărît să readucă zîmbetul pe buzele unor copii mai trişti ca noi.

La 25 decembrie, în plină dimineaţă, Valeriu Cosarciuc, copreşedintele Partidului Popular, însoţit de tinerii PPRM, au mers la Gimnaziul Internat nr. 2 din Chişinău, unde au fost aduse hăinuţele şi jucăriile colectate în cadrul campaniei “Un dar naşte un zîmbet”. Totodată, micuţii de la internat au avut parte de un concert cu cîntece şi poezii, prezentat de către Organizaţia de Tineret PPRM, special pentru ei. Desigur nu a lipsit nici Moş Crăciun, cu desaga sa cu daruri.

Copiii au rămas surprinşi de atmosfera pe care au creat-o tinerii PPRM care şi-au arătat toată dragostea şi afecţiunea pentru micuţii care au parte de mai puţine bucurii decît ceilalţi, dar care desigur au fost cei mai mulţumiţi de dulciurile primite de la Moş Crăciun.

După ce au readus zîmbetul şi voia bună pe chipurile copiilor de la internat, Ian Lisnevschi — preşedintele OT PPRM împreună cu un grup de tineri, a mers la Stăuceni. Acolo, într-o odaie rece îi aştepta familia Stratan, formată din 3 persoane: mama şi cele 2 fiice. Familia îşi duce cu greu existenţa, unicul venit fiind din munca mamei, iar banii agonisiţi cu greu, se cheltuie pe medicamentele de care are nevoie mezina. Tinerii PPRM în pragul sărbătorilor le-a adus în dar hăinuţe călduroase şi cadouri de la Moş Crăciun.

În aceeaşi zi, tinerii populari, au vizitat copiii de la Institutului Oncologic, secţia pediatrie. De Crăciun le-au adus în dar micuţilor cadouri, zîmbete şi desigur dragostea pe care o merită din plin.

Paridul Popular din Republica Moldova mulţumeşte tuturor oamenilor cu suflet mare care s-au implicat în Campania “Un dar naşte un zîmbet” şi au adus din puţinul pe care îl au, ceva, care pentru unii copii înseamnă o adevărată minune.

La darul şi la zîmbetul care ne luminează viaţa, le spunem şi un sincer La Mulţi Ani.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic, Liderul PPRM vă urează LA MULŢI ANI! Alexandru Oleinic, Liderul PPRM vă urează LA MULŢI ANI!