Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Dragi profesori

|versiune pentru tipar||
PPRM / 4 octombrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Aceasta este ziua în care, tradiţional, Vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire. Dumneavoastră sînteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia veţii. Dacă sîntem buni, e meritul dumneavoastră. Dacă sîntem puternici, e prin efortul pe care l-aţi depus ani la rind, dacă sîntem deştepţi, e pentru că am citit cuvintele la lumina inimii Dumneavoastră.

Venim cu toată recunoştinţa noastră. Vă dorim putere. Vă dorim căldură în case şi în clase. Şi Vă mulţumim pentru dăruirea pe care nu o măsuraţi niciodată.

Cu mult respect,

Alexandru OLEINIC,
Liderul Partidului Popular din Moldova

Tinerii PPRM au mulţumit profesorilor şi le-au spus că îi iubesc

Tinerii Partidului Popular din Republica Moldova au venit de Ziua Mondială a Profesorului cu un mesaj de mulţumire către toţi dascălii din ţară, pentru dragostea cu care îşi fac zi de zi meseria. Totodată, tinerii PPRM nu au ezitat să spună profesorilor că îi iubesc şi le respectă munca.

Pentru a identifica cetăţenii care îşi iubesc profesorii, aceştia au mers cu un poster în centul capitalei, iar doritorii semnau o listă, în semn de recunoştinţă, pentru cei care au cea mai nobilă profesie — profesia de pedagog.

Cetăţenii întîlniţi în drum s-au arătat surprinşi de o asemenea iniţiativă, menţionînd că este un gest frumos, iar profesorii acestor tineri trebuie să fie mîndri de aşa discipoli. Printre cei care au semnat au fost chiar şi pedagogi, care au apreciat acţiunea, specificînd că pentru ei este foarte important că le este apreciată munca şi că sînt iubiţi de tînăra generaţie.

Ian Lisnevschi, Preşedintele Organizaţiie de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, a menţionat că tinerii din ţara noastră trebuie să-şi arate stima şi dargostea pentru profesori, nu doar într-o zi specială, ci în fiecare zi, ei fiind cei datorită cărora noi ajungem conducători de ţară, politicieni, agricultori sau pur şi simplu Oameni.

Sursa: www.pprm.md

Tete-a-tete cu Alexandru Oleinic Partidul Popular din Republica Moldova alături de profesorii de la Şcoala Internat din satul Bulboaca