Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Sute de cetăţeni au cerut, în cadrul Marşului solidarităţii, arestarea lui Plahotniuc

|versiune pentru tipar||
PN / 3 februarie 2017
Partidul Nostru

În centrul Chişinăului a avut loc o acţiune de protest “Marşul solidarităţii împotriva corupţiei şi dictaturii”. Chiar de la începutul acţiunii, peste două sute de activişti, organizaţi prin intermediul reţelelor de socializare au protestat în faţa monumentului lui Ştefan cel Mare. Protestatarii au scandat: “Moldova!”, “Plahotniuc nu uita, puşcăria-i casa ta!”, “Jos hoţii!”, “Plahotniuc, la dubă!”, “Jos mafia!”, “Jos Plahotniuc!” şi altele.

Printre solicitările cetăţenilor adunaţi la acţiunea de protest, au fost arestarea şi judecarea oligarhului Vladimir Plahotniuc. protestatarii, de asemenea, şi-au declarat solidaritatea faţă de cei care protestează în România unde, potrivit declaraţiilor lor, “partenerii lui Plahotniuc de la Bucureşti intenţionează să graţieze oamenii corupţi”.

Anterior, pe reţelele de socializare a apărut îndemnul de a ieşi la un “Marş al solidarităţii împotriva corupţiei şi dictaturii”. Îndemnul a sunat în semn de solidaritate cu manifestanţii de la Bucureşti, unde sute de mii de oameni au ieşit în străzi pentru a protesta împotriva iniţiativelor de a îndreptăţi infracţiunile de corupţie.

La Chişinău, manifestanţii de asemenea au ieşit pentru a protesta împotriva puterii corupte şi a regimului criminal, instaurat în Moldova de către oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Sursa: pnru.md

Activiştii “Partidului Nostru” cer eliberarea imediată a lui Felix Grincu Primarii şi consilierii “Partidului Nostru”: toţi aleşii locali de opoziţie trebuie să-şi unească forţele împotriva regimului lui Plahotniuc