Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

“Partidul Nostru” protestează la parlament! Alegeri! Noi sîntem poporul!

|versiune pentru tipar||
PN / 20 ianuarie 2016 | 
Partidul Nostru

La îndemnul lui Renato Usatîi, lângă Parlamentul RM se adună părtaşii “Partidului Nostru”, pentru a protesta împotriva numirii guvernământului-marionetă şi pentru a cere desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate

Precum s-a vorbit anterior, liderul “Partidului Nostru” Renato Usatîi se află în avion, în drum spre Moldova. Aterizarea va avea loc în Chişinău, seara.

Deasemenea lângă parlament protestează părtaşii socialiştilor şi ai Platformei DA. Deja s-au adunat câteva mii de oameni, protestatarii continuă să sosească. Manifestanţii scandează: “Noi sîntem poporul! Alegeri!”. Intrarea în parlament este închisă de câteva inele, care încercuiesc clădirea integral, formate din Detaşamentul cu Destinaţie Specială.

Se aşteaptă că la orele 16:00 va avea loc şedinţa extraordinară a parlamentului, în care “majoritatea lui Plahotniuc” are de gând să confirme cabinetul miniştrilor în frunte cu Pavel Filip.

Sursa: pnru.md

Renato Usatîi în cadrul marşului de a protest a mii de oameni: Sau schimbăm acum mersul istoriei sau ţara va ajunge în prăpastie! Rezoluţia mitingului din 24 ianuarie: Salvarea Moldovei este demisia in corpore a guvernării şi alegerile anticipate nu mai târziu de aprilie 2016!