Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Concert de excepţie la Ungheni cu participarea lui Eugen Doga

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 octombrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 12 octombrie, în incinta Palatului de Cultură din Ungheni, a avut loc un concert de excepţie cu participarea maestrului, Eugen Doga şi a Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naţionale. Concertul a fost organizat sub patronajul preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat.

Liderul liberal-democrat a spus că este onorat să patroneze evenimentul şi a promis că organizarea unor asemenea spectacole cu participarea compozitorului Eugen Doga va deveni o tradiţie

“Mulţumesc maestrului Doga pentru creaţia sa, dar şi pentru faptul că a demonstrat lumii întregi că în Republica Moldova există oameni talentaţi. Pentru cetăţeni, Eugen Doga este un exemplu demn de urmat”, a menţionat Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a mai spus că intenţionează să organizeze un concert similar şi în stânga Nistrului, pentru ca oamenii să poată savura din creaţia lui Eugen Doga. Spectacolul urmează să se desfăşoare în Râbniţa, pe data de 22 noiembrie.

Preşedintele raionului Ungheni, Iurie Toma, a dăruit compozitorului Eugen Doga, din partea Consiliului raional, premiul de excelenţă pentru promovarea valorilor culturale.

Spectatorii au rămas impresionaţi de prestaţia Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naţionale şi au aplaudat minute în şir.

La spectacol au fost prezenti peste 1000 de cetateni.

Sursa: www.pldm.md

Sub patronajul lui Vlad Filat s-a desfăşurat Turneul Internaţional la box “Cupa Independenţei” Mesajul Lilianei Palihovici cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeilor din Mediul Rural