Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Soroca s-a alăturat campaniei “Împreună pentru o Moldovă Europeană”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputaţii PLDM, Elena Frumosu şi Alexandru Cimbriciuc, vicepreşedintele PLDM, Octavian Grama, precum şi preşedintele raionului Soroca, Victor Său, au fost invitaţii mesei rotunde cu genericul “Împreună pentru o Moldovă Europeană”. Şedinţa a fost moderată de preşedintele Organizaţiei de Femei Soroca a PLDM, Tatiana Rusnac.

Femeile liberal-democrate participante la eveniment au discutat despre importanţa integrării europene a Republicii Moldova, fiind prezentate realizările concrete obţinute în această direcţie, dar şi beneficiile parcursului european. În context, a fost menţionată susţinerea acordată ţării noastre de UE prin intermediul diferitelor proiecte investiţionale. La fel, au fost explicate avantajele liberalizării regimului de vize cu UE pentru cetăţenii R. Moldova.

La finele întrunirii a fost adoptată Declaraţia de susţinere a cursului european de dezvoltare a Republicii Moldova.

Femeile de la Edineţ susţin cursul european al R. Moldova

La Edineţ s-a desfăşurat masa rotundă cu genericul “Împreună pentru o Moldovă Europeană”, la care au participat 132 de membre ale Organizaţiei teritoriale de Femei a PLDM. În calitate de oaspeţi au fost prezenţi Lucia Spoiala, membră a Biroului Permanent Central al PLDM, şi Petru Bodarev, vicepreşedintele PLDM.

Participanţii au discutat despre importanţa integrării europene a Republicii Moldova, fiind prezentate rezultatele paşilor întreprinşi în această direcţie. În context, au fost menţionate reformele implementate, susţinerea acordată ţării noastre de UE prin intermediul diferitelor proiecte. O importanţă aparte a fost acordată beneficiilor de care se vor bucura cetăţenii R. Moldova în urma liberalizării regimului de vize.

La finele întrunirii a fost adoptată Declaraţia de susţinere a cursului european de dezvoltare a Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

La Bălţi a fost constituită Asociaţia Teritorială “STEJARUL” a PLDM Vlad Filat s-a întâlnit cu directorii şcolilor moldoveneşti din stânga Nistrului