Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Continuă instruirea membrilor PLDM în domeniul comunicării

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 19 octombrie, în oraşul Făleşti, a avut loc seminarul “Comunicarea eficientă şi prezentarea performantă”, care s-a desfăşurat în sediul Organizaţiei Teritoriale (OT) Făleşti a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Seminarul a fost susţinut de formatorii din şcoala de partid a PLDM: Eugenia Ioxa şi Maria Vleju, care sunt formatori cu experienţă naţională şi internaţională în domeniu.

La instruire au participat membri ai activului OT Făleşti şi 12 preşedinţi ai organizaţiilor primare din or. Făleşti şi localităţile învecinate.

Potrivit formatorilor, obiectivele seminarului au fost familiarizarea participanţilor cu aspectele conceptuale moderne în domeniile comunicării şi prezentării, dezvoltarea abilităţilor de comunicare eficientă, oferirea oportunităţilor de conştientizare a nevoilor şi a posibilităţilor de comunicare eficientă.

La sfârşitul instruirii a urmat runda de întrebări-răspunsuri. Participanţii au apreciat înalt calitatea instruirii, subliniind că este necesară organizarea frecventă a acestor seminare pentru perfecţionarea continuă a membrilor de partid.

Asemenea instruiri vor avea loc în toate organizaţiile teritoriale ale PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat şi-a luat rămas bun de la Wilfried Martens Şcoală politică pentru femeile liberal-democrate