Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţiile de femei din două sectoare ale capitalei şi-au schimbat conducerea

|versiune pentru tipar||
PDM / 17 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Democratele din sectorul Ciocana şi Râşcani au desfăşurat conferinţele Organizaţiilor de Femei ale PDM.

Potrivit rapoartelor de activitate prezentate, doamnele democrate s-au implicat activ în acţiunile Partidului Democrat atât la nivel de sector şi municipiu, cât şi national. Printre cele mai importante a fost menţionat “Târgul Cozonacilor”, Clubul municipal “Una dintre noi”, precum şi participarea la seminarele de motivare a femeilor în politică.

Preşedinta Organizaţiei de Femei PDM Chişinău, Monica Babuc, ministru al Culturii, şi-a îndemnat colegele să fie active şi în campania electorală, deoarece în Chişinău se va da cea mai mare bătălie politică.

“Femeile constituie mai bine de jumătate din populaţia ţării, iar aceasta înseamnă că anume nouă ne revine greul muncii cu alegătorii. Noi trebuie să convingem femeile din Chişinău de justeţea politicilor promovate de Partidul Democrat, pentru ca ele să ne încredinţeze votul. Doar astfel vom avansa la un nivel care ne va permite să protejăm interesele alegătorilor noştri”, a declarat Monica Babuc.

În cadrul conferinţelor au fost efectuate remanieri în conducerea ambelor organizaţii. Astfel, în fruntea Organizaţiei de Femei Ciocana a fost aleasă Virginia Corcodel, iar în funcţia de preşedintă a Organizaţiei de Femei Râşcani a fost votată Luminiţa Bolohan.

Conferinţele organizaţiilor de femei au avut loc în toate sectoarele municipiului, în conformitate cu agenda pregătirilor pentru alegerile parlamentare.

Sursa: www.pdm.md

Cupa Democraţiei la Minifotbal a reunit fanii fotbalului din Cantemir Tinerii democraţi au demarat o acţiune de informare în Chişinău