Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM şi-a consolidat rândurile la Făleşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova are peste 500 de noi membri la Făleşti. Pentru primirea în partid a noilor colegi, democraţii s-au reunit în număr mare în cadrul unui Forum raional, desfăşurat pe 12 iulie în satul Sărata Veche.

Carnetele de partid le-au fost înmânate de către vicepreşedintele partidului, preşedintele Parlamentului, Igor Corman, care a menţionat că, odată cu primirea noilor membri, filiala PDM din Făleşti s-a mărit şi a devenit mai puternică.

“Bine aţi venit în echipa Partidului Democrat din Moldova. Suntem mereu deschişi pentru noi membri”, a declarat Igor Corman, care a menţionat ca PDM va continua să promoveze iniţiative necesare şi aşteptate de oameni. În acest context, Igor Corman a amintit despre un şir de iniţiative înaintate de fracţiunea parlamentară a PDM, care au ca scop să sporească bunăstarea oamenilor.

“Oamenii nu trebuie să vadă doar că se repară drumuri în ţară, spitale, şcoli, grădiniţe, dar oamenii să mai şi simtă că salariile, pensiile cresc. Săptămâna viitoare vom vota toate mai multe iniţiative în acest sens”, a dat asigurări preşedintele Parlamentului.

La reuniune au mai participat lideri ai organizaţiilor teritoriale ale PDM din alte raioane. De asemenea, la Sărata Veche au venit şi preşedintele de onoare a PDM, Dumitru Diacov, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Valentina Buliga, secretarul general al PDM, Constantin Botnari. Toţi i-au îndemnat pe noii membri să fie activi şi îndrăzneţi pentru a putea obţine împreună rezultatele pe care le aşteaptă cetăţenii din Moldova.

Organizaţia teritorială a Partidului Democrat din raionul Făleşti numără acum peste 2.300 de membri.

Sursa: www.pdm.md

PDM Chişinău a iniţiat întâlniri informale cu preşedinţii organizaţiilor primare Pavel Filip: Structura PDM Chişinău funcţionează ca un ceas elveţian