Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

La Rezina a avut loc şedinţa Consiliului Local a Tineretului Democrat

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

La şedinţa de reconstituire a organizaţiei de tineret din raionul Rezina a Partidului Democrat din Moldova au fost aprobaţi noi membrii în organele de conducere. La şedinţa din 23 februarie anul curent au particpat peste 50 de tineri din 17 localităţi.

Grădinari Larisa a fost aleasă în calitate de preşedinte a organizaţiei de tineret din Rezina, Teodor Cuculescu şi Virginia Gandrabur, votaţi în calitate de vicepreşedinţi şi Guja Dragoş reales în funcţia de preşedinte a organizaţiei de tineret din or. Rezina.

Eleonora Graur, preşedintele organizaţiei teritoriale Rezina al Partidului Democrat din Moldova a menţionat în discursul său despre susţinerea de care se vor bucura tinerii din partea seniorilor şi doar împreună vor reuşi să realizăm lucruri frumoase pentru raionul Rezina.

Preşedintele organizaţiei de tineret, Victor ZUBCU a vorbit despre importanţa participării tinerilor în politică şi despre perspectivele unui tînar care se implică activ şi nu este indiferent la problemele cu care se confruntă la moment societatea noastră.

Noul preşedinte investit în funcţie, Larisa Grădinari, a menţionat faptul că vor continua în acelaşi ritm alert ca şi colegii din alte organizaţii teritoriale de tineret în organizarea şi desfăşurarea activităţilor dedicate tinerilor din raion. Acţiunile care vor fi întreprinse de tinerii democraţi din Rezina vor avea la bază munca, implicarea în găsirea soluţiilor la problemele tinerilor din comunitate şi comunicarea valorilor doctrinei social-democrate.

Sursa: td.md

Executivul politic al PDM insistă asupra demisiei premierului Vlad Filat Tineretul Democrat Şoldăneşti a ales organele de conducere a Organizaţiei