Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţii

Partidul ŞOR îşi consolidează echipa de conducere

|versiune pentru tipar||
 / 27 aprilie 2017
Partidul “Şor”

În data de 20 aprilie curent, conform deciziei Preşedintelui formaţiunii, Ilan Şor, preşedinta Federaţiei de Tenis din Republica Moldova, Marina Tauber a fost numită în funcţia de vice-preşedintele al Partidului ŞOR. Ea va fi responsabilă de organizaţiile de femei, de tineret şi cele ale veteranilor care activează în cadrul Partidului ŞOR.

De asemenea Marina Tauber a fost împuternicită, în cazul absenţei Preşedintelui partidului, să efectueze controlul operaţional al conducerii partidului, inclusiv prezidarea şedinţelor şi a organelor de conducere ale Partidului, în conformitate cu cerinţele statutului Partidului şi a legislaţiei în vigoare.

Totodată, Preşedintele Partidului, Ilan Şor, a numit în funcţii mai mulţi conducători. Organizaţia de Tineret va fi condusă de Stanislav Cvasnîi. Inna Popenco a fost numită în funcţia de Preşedinte a Organizaţiei de femei. Apostolova Reghina este, din 20 aprilie, Preşedintele Organizaţiei de Veterani.

În acest context, Marina Tauber, a convocat Consiliul Naţional Politic, în cadrul căruia au fost luate mai multe decizii privind planul de activitate şi consolidarea echipei formaţiunii.

A fost examinat şi subiectul privind numirea în funcţie a Secretarului General, Biroului permanent central al formaţiunii, membrilor la Curtea de etică şi arbitraj, precum şi alte chestiuni importante. Drept urmare, Maria Albot a fost numită în funcţia de secretar general al partidului. Biroul permanent central al Partidului ŞOR este compus din mai mulţi membri şi anume:

Amintim că, Partidul ŞOR este condus de omul de afaceri Ilan ŞOR. Noul Partid a fost redenumit din Mişcarea social-politică “Ravnopravie”, fiind înregistrat cu noua denumire şi noul statut în toamna anului 2016.

În prezent Partidul ŞOR, este în curs de dezvoltare activă, doar pe parcursul a jumătate de an, Partidul a deschis mai multe organizaţii şi oficii teritoriale în mai multe regiuni. De asemenea, Partidul ŞOR deţine majoritatea în Consiliul municipal Orhei, acolo unde Preşedintele Partidului este Primar.

La alegerile prezidenţiale din toamna anului 2016, Partidul ŞOR şi-a înaintat candidatul la funcţia de Preşedinte al RM pe medicul Inna Popenco.

Pe lângă, activităţile politice desfăşurate, Partidul Şor este cunoscut drept un partid care implementează un şir de proiecte sociale şi acţiuni de caritate. Astfel, cu forţele proprii şi în colaborare cu alte organizaţii nonguvernamentale implementează şi dezvoltă un şir de proiecte sociale destinate cetăţenilor din Republica Moldova, printre care: Alocaţia pentru nou-născuţi, Clubul vârsta de aur, Magazine sociale şi Locuinţe sociale, precum şi alte proiecte, care sunt în plină desfăşurare în scopul bunăstării vieţii sociale a cetăţenilor din Republica Moldova.

Sursa: partidulsor.md

Partidul ŞOR s-a mobilizat şi au arendat tehnică pentru deszăpezirea Chişinăului Poziţia Partidului ŞOR referitor la iniţiativa de declanşare a referendumului pentru demiterea Primarului General al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă