Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2003Documente CEC

Hotărîre cu privire la modificarea hotărîrii “Cu privire la fixarea turului doi de scrutin pentru alegerea primarilor în unele circumscripţii electorale municipale, orăşeneşti, săteşti (comunale)” din 28 mai 2003 nr. 2179

|versiune pentru tipar| Chişinău, 2 iunie 2003, nr.2187
Ţinînd cont de faptul că, în conformitate cu art. 134 din Codul electoral, primarii localităţilor Enichioi (raionul Cantemir), Sagaidac (raionul Cimişlia), Corjova (raionul Dubăsari) au fost aleşi iar, în circumscripţiile electorale Glinjeni (raionul Şoldăneşti), Cania şi Goteşti (raionul Cantemir), Vălcineţ (raionul Ocniţa), Sîngerei (raionul Sîngerei) nici un candidat la funcţia de primar nu a întrunit mai mult de jumătate din numărul de voturi valabil exprimate ale alegatorilor care au participat la votare, precum şi faptul că alegerile primarilor localităţilor Grozeşti (raionul Nisporeni) şi Cosăuţi (raionul Soroca) au fost declarate nule, Comisia Electorala Centrală hotărăşte:

1. Se modifică hotărîrea “Cu privire la fixarea turului doi de scrutin pentru alegerea primarilor în unele circumscripţii electorale municipale, orăşeneşti, săteşti (comunale)” din 28 mai 2003 nr. 2179 după cum urmează:

Se exclud următoarele circumscripţii electorale:

Se includ următoarele circumscripţii electorale: