Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2003Documente CEC

Hotărîre cu privire la modul de participare a cetăţenilor Republicii Moldova din comuna Chiţcani şi satele Cremenciug şi Gîsca la alegerea consilierilor în Consiliul raional Căuşeni

|versiune pentru tipar| Chişinău, 23 aprilie 2003, nr.2145
În conformitate cu Hotărîrea Parlamentului Republicii Moldova din 20 martie 2003, nr. 128-XV, alegerile locale generale au fost fixate pentru data de 25 mai 2003. Ţinînd cont de faptul că autorităţile administraţiei publice din localităţile sus-menţionate au blocat constituirea organelor electorale şi asigurarea participării cetăţenilor Republicii Moldova la alegerile locale Comisia Electorală Centrală hotărăşte:

Se stabileşte că cetăţenii din unităţile administrativ-teritoriale ale judeţului Tighina (comuna Chiţcani, satele Cremenciug şi Gîsca), unde nu au fost constituite secţii de votare, au dreptul să participe la 25 mai 2003 la alegerile Consiliului raional Căuşeni, prezentîndu-se la următoarele secţii de votare:

Votarea se desfăşoară de la ora 7.00 pînă la ora 21.00, în conformitate cu Codul electoral.

Alegătorilor din aceste localităţi li se permite să participe la votare prezentînd biroului electoral al secţiei de votare documentele ce confirmă cetăţenia Republicii Moldova şi domiciliul în aceste localităţi.

Alegătorii vor fi înscrişi în listele electorale suplimentare (cu menţiunea biroului electoral al secţiei de votare). Buletinele de vot vor fi introduse în urne cu inscripţia “urnă specială”.

La totalizarea voturilor biroul electoral al secţiei de votare deschide şi numără separat buletinele din urnele cu inscripţia “urnă specială”, întocmind un proces-verbal separat.

Datele din acest proces-verbal se includ în procesul verbal al Consiliului electoral al circumscripţiei raionale Căuşeni, nr. 10 cu privire la totalizarea rezultatelor votării la alegerea consilierilor în Consiliul raional Căuşeni.