Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2003Documente CEC

Hotărîre cu privire la înregistrarea Blocului Electoral “PSD-PSL”, a simbolului electoral şi confirmarea membrului reprezentant în Comisia Electorală Centrală

|versiune pentru tipar| Chişinău, 4 aprilie 2003, nr.2102
La 3 aprilie 2003 Blocul Electoral “PSD-PSL” a depus la Comisia Electorală Centrală actele şi cererea despre înregistrarea lui în calitate de concurent electoral la alegerile locale generale din 25 mai 2003.

Blocul electoral a fost constituit în baza hotărîrilor Consiliului Naţional al Partidului Social-Liberal din 22 martie 2003 şi Consiliului Naţional de Coordonare al Partidului Social-Democrat din Moldova din 29 martie 2003.

Concomitent blocul electoral solicită înregistrarea simbolului electoral şi confirmarea reprezentantului său în componenţa Comisiei Electorale Centrale. Materialele prezentate corespund prevederilor Codului electoral.

În acelaşi timp, Comisia Electorală Centrală consideră necesar de a modifica hotărîrea sa nr. 2096 din 2 aprilie 2003 “Cu privire la confirmarea dlui Osoian Ion în calitate de membru reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală din partea Partidului Social-Liberal”, deoarece domnia sa se propune în calitate de membru reprezentant al Blocului Electoral “PSD-PSL” parte componentă a cărui este partidul sus-numit.

În conformitate cu art. art. 26, 41 (2) “b”, 48 şi 15 din Codul electoral, Comisia Electorală Centrală hotărăşte:

  1. Se înregistrează în calitate de concurent electoral la alegerile locale generale din 25 mai 2003 Blocul Electoral “PSD-PSL”, constituit din Partidul Social-Democrat din Moldova şi Partidul Social-Liberal.
  2. Se înregistrează simbolul electoral al Blocului Electoral “PSD-PSL” — “Pumnul cu trandafir” încadrat în “Steaua de la Betleem”.
  3. Se modifică hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 2096 din 2 aprilie 2003, confirmînd în calitate de membru reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală pe dl Osoian Ion, desemnat de Blocul Electoral “PSD-PSL”.