Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Echipa Clubului Studenţilor Liberali — deţinătoarea Cupei UNIRII

|versiune pentru tipar||
PL / 6 mai 2014
Partidul Liberal

Duminică, 4 mai 2014, la Chişinău, a avut loc cea de-a doua ediţie a Cupei Unirii. Circa 200 de tineri au demonstrat pe terenul de fotbal că mesajul Unirii urmează a fi transmis nu doar prin discursuri, dar şi prin acţiuni însoţite de pasiune, adrenalină şi respect.

Evenimentul a fost organizat de Platforma Acţiunea 2012, cu participarea a 16 echipe de amatori (4 grupe, a câte 4 echipe fiecare). La competiţie au participat şi 4 echipe de peste Prut — ADJUD, Braşov, “Uniţi sub Tricolor” şi Iaşi.

Clubul Studenţilor Liberali a avut oportunitatea să participe la acest turneu în următoarea componenţă: Ion Jalbă, Ion Purice, Igor Ciurea, Constantin Chilian, Eugen Doroş, Dinu Leutu, Vitalie Verega şi Andrei Cozlaniuc.

În faza grupelor, echipa CSL a înregistrat următoarele rezultate: CSL — Gruppo Chişinău Steaua, scor: 5–1, CSL — Faptă nu vorbă (sau Dacia), scor: 7–1, CSL — ADJUD, scor: 1–1.

În play/off — faza 1/4, CSL a jucat cu echipa “Uniţi sub Tricolor” şi a învins cu scorul de 2–1 iar în etapa 1/2, CSL a jucat cu echipa “Oastea Fiară” (suporterii zimbru), înregistrând scordul de 2–0.

În etapa finală au fost calificate echipa Clubului Studenţilor Liberali(CSL) şi echipa Gruppo Chişinău Steaua, CSL obţinând o victorie detaşată de 7 — 0, devenind, astfel, noua deţinătoare a Cupei Unirii, ediţia 2014.

“Un factor foarte important pentru câştigarea turneului au fost suporterii noştri, care erau mai puţini la număr, dar cărora nici ploaia nu le-a încurcat să fie alături de echipă şi care au crezut în victoria noastră până la sfârşit.

Însă, adevăraţii câştigători au fost toţi participanţii, toţi acei tineri de pe ambele maluri ale Prutului, care au avut ocazia să se revadă, să interacţioneze şi să comunice. Ce care reuşesc de fiecare dată să transmită mesajul — Unirea este în Speranţă, iar Speranţa suntem NOI!” — a declarat Ion Purice Nistor, Preşedintele Interimar al Clubului Studenţilor Liberali.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Conferinţa Femeilor Liberale din OT PL Hânceşti Vizita lui Mihai Ghimpu la Biblioteca Târgu Mureş din Chişinău