Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tinerii PPRM au cerut din nou guvernanţilor, să întoarcă Banca de Economii, poporului

|versiune pentru tipar||
PPRM / 15 septembrie 2014 | 
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova a desfăşurat în faţa Băncii de Economii, un flash mob cu genericul Moldova nu se vinde!, prin care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de acţiunile îndreptate spre Banca de Economii a Republicii Moldova.

Participanţii la acţiune le-au dăruti guvernanţilor şi tuturor celor ce se fac vinovaţi de acapararea ilicită a Băncii de Economii, un borcan în care au colectat monede, cerînd în schimbul acestuia să întoarcă Banca poporului. Totodată ei au înscenat o luptă între popor şi oligarhi, scadînd lozinci precum: Moldova nu se vinde, întoarceţi Banca poporului, cerem Bnaca înapoi, ruşine BNM.

Ian lisnevschi, preşedintele Organizaţiei de Tineret PPRM, a menţionat că poporul nostru trebuie să fie unit şi doar atunci vom reuşi să ne apărăm drepturile şi să trăim într-o ţară democrată. Tinerii Partidului Popular vor protesta ori de cîte ori va fi necesar, pentru a apăra interesele cetăţenilor ţării.

Amintim că echipa Partidului Popular a mai protestat în septembrie 2013, împotriva acţiunilor Guvernului Republicii Moldova, ceea ce ţine de Banca de Economii şi Aeroportul Chişinău.

Sursa: www.pprm.md

PPRM susţine producătorii autohtoni A avut loc şedinţa Consiliului Naţional al Organizaţiei de Femei PPRM