Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Alexandru Oleinic: Domnilor deputaţi — mai puţină panică şi mai multă treabă

|versiune pentru tipar||
PPRM / 22 martie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Politicienii de la Chişinău trebuie să facă politica Moldovei şi a cetăţenilor săi. Astfel comentează şedinţa de astăzi a parlamentului în problema securităţii Republicii Moldova, Alexandru Oleinic, lider al Partidului Popular din Republica Moldova.

“Sper că parlamentarii moldoveni vor reieşi în deciziile sale anume din interesele propriului popor şi nu a unor interese personale, de partid sau geopolitice.

Nu ve-ţi afla cu ce trăieşte poporul circulând cu avioanele private pe ruta Chişinău — Bruxelles sau Chişinău — Moscova. Adevărul îl găsiţi în autobusele de rută pe drumurile «proaspete» pline de găuri. Poporul e angajatorul vostru şi nu Uniunea Europeană, Federaţia Rusă sau SUA”, susţine liderul Partidului Popular din Republica Moldova.

Referindu-se la declaraţiiile privind eventuale problem în procesul de reglementare transnistreană, Alexandru Oleinic a menţionat că “bunăstarea va uni ambele maluri ale Nistrului şi nu politicienii. De asta nu trebuie să uite azi, în special, cei din parlament. În plus, libertatea de circulaţie în direcţia vestică nu trebuie să se facă din contul restricţiilor în circulaţia spre est”, susţine liderul Partidului Popular din Republica Moldova.

Sursa: www.pprm.md

Tinerii PPRM din nou au cerut deputaţilor LIBERTATE PRESEI Încă patru Organizaţii Teritoriale PPRM au desfăşurat Conferinţele locale