Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Briceni a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 iulie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 7 iulie curent, la Briceni a avut loc Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale Briceni a Partidului Popular din Republica Moldova. La eveniment au participat delegaţi din raion, grupul de iniţiativa al Partidului Popular şi ex ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic.

Preşedintele grupului de iniţiativă, în cuvîntul său de salut, a mulţumit delegaţilor la conferinţă pentru consolidarea unei echipe puternice şi pentru susţinerea ideilor cu care vine Partidul Popular. Esenţa fondării Partidului Popular are drept scop consolidarea societăţii civice, stabilitatea politică, creşterea economică şi bunăstarea cetăţeanului, eliminarea corupţiei care atît de profund a invadat ţara şi cel mai important formarea şi consolidarea clasei de mijloc, influentă şi independentă economic şi politic. Ţara are nevoie de o echipă care îşi va lua responsabilitatea pentru naţiunea noastră, care va declara că cetăţenii Moldovei sînt cea mai mare bogăţie în această ţară, care va susţine că educaţia şi sănătatea sînt priorităţile pentru dezvoltarea Republicii. Moldova are nevoie de un modelul nou pentru dezvoltarea economiei naţionale, care trebuie identificat, propus şi implementat. În aceste ordine de idei, grupul de iniţiativă al Partidului Popular promovează ideea fondării unui partid care va uni naţiunea civica, în jurul unei idei naţionale care este prosperitatea Republicii Moldova.

Fiind pusă la vot candidatura lui Gheorghe Achirii, a fost ales în unanimitate în funcţie de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Briceni a Partidului Popular din Republica Moldova.

Gheorghe Achirii a mulţumit pentru încrederea şi susţinerea acordată, specificînd că echipa de la Briceni este o echipă consolidată, cu angajamente şi responsabilităţi pentru viitor.

Echipa teritorială este baza şi esenţa partidului, de aceea grupul de iniţiativă al Partidului Popular din Republica Moldova îşi exprimă încrederea în toate organizaţiile teritoriale din ţară, inclusiv în echipa de la Briceni dorindu-le succese în lupta politică pentru prosperarea şi viitorul Republicii Moldova.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Conferinţe de Constituire ale Organizaţiilor Teritoriale Sîngerei şi Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova Organizaţia Teritorială Edineţ a Partidului Popular din Republica Moldova