Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

De ziua Studentului tineretul liberal reformator a organizat un Turneu Universitar de fotbal

|versiune pentru tipar||
PLR / 18 noiembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

Duminică 17 noiembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului, în cadrul Complexului Sportiv “USEFS”, tinerii din Partidul Liberal Reformator au organizat un Turneul Universitar de Fotbal pentru studenţi.

La competiţie au participat 8 echipe din 7 instituţii de învăţământ superior din Moldova. Lupta pe terenul de fotbal a fost acerbă şi în finala turneului s-a calificat echipa de fotbal a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova şi echipa Academiei de Studii Economice din Moldova. În urma loviturilor de departajare, învingătoarea turneului a fost declarată echipa ULIM.

Ulterior, peste 350 de tinerii liberal reformatori au sărbătorit Ziua Studenţilor şi Ziua Naţională a Tineretului în incinta unui club de seară din capitală. La eveniment au fost prezenţi liderii PLR printre care Ana Guţu, Octavian Bodişteanu, Sergiu Stanciu şi liderul tineretului liberal reformator Maxim Guţu, care le-au adresat tinerilor felicitări şi urări de bine, menţionând rolul lor determinant în viaţa politică dar şi în dezvoltarea unei societăţi prospere.

“Tinerii sunt cei mai receptivi la evenimentele ce se produc în societate. Energia şi solidaritatea lor contribuie la schimbarea lucrurilor spre bine. Tinerii şi studenţii sunt cei care învaţă azi ca să aducă performanţă mâine.” a declarat liderul tineretului liberal reformator. De asemenea, Maxim Guţu a înmânat cupa Turneului Universitar de Fotbal învingătorilor — echipei ULIM, iar Timur Valcu a fost declarat drept cel mai buna marcator al competiţiei.

Deşi aceasta a fost prima ediţie a turneului, organizatorii au promis că astfel de competiţii sportive vor deveni o tradiţie în echipa PLR.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: reformapl.md

Poziţia PLR în cadrul dezbaterilor parlamentare pe marginea “Pachetului de legi anticorupţie” Organizaţia teritorială PLR Ungheni şi-a delegat reprezentanţii la Congresul formaţiunii