Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Hram de zile mari, organizat de echipa PDM din Căuşeni

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Sâmbătă, 12 iulie, locuitorii oraşului Căuşeni au sărbătorit hramul bisericii Sf.Petru şi Pavel. Echipa Partidului Democrat din Căuşeni s-a implicat activ, alături de primarul Grigorie Repesciuc, în organizarea activităţilor distractive şi culturale.

În ajunul sărbătorii, echipa tinerilor democraţi din Căuşeni a pregătit străzile pentru hram prin activităţi de salubrizare şi amenajare. Hramul oraşului a început cu slujba divină în lăcaşul Sf. Apostoli Petru şi Pavel, unde cauşenenii au asistat la sfânta liturghie. Ulterior, primarul a dat start velo-maratonului, organizat de aripa tânără şi organizaţiile primare a PDM Căuşeni.

În Parcul Central tinerii democraţi au creat locuri de distracţie pentru copii, care au avut parte de concursuri, carusele, dulciuri gratuite.

Cu mesaje de felicitare pentru locuitorii oraşului Căuşeni au venit fruntaşii Partidului Democrat din Moldova: Dumitru Diacov, Valentina Buliga, Oleg Tulea.

Începând cu ora 19.00, în piaţa A. Mateevici a avut loc decernarea cetăţenilor de onoare care contribuie la dezvoltarea socială, culturală şi economică a oraşului, cât şi a trei cupluri care în anul curent au serbat nunta de aur.

Sărbătoarea a continuat cu un show de excepţie prezentat de campionul mondial la K1, Constantin Ţuţu, şi colegii săi, urmat de un concert de excepţie cu participarea oaspeţilor speciali Nelly Ciobanu, Doiniţa Gherman, Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, Doiniţa Sulac.

La miezul nopţii cerul or. Căuşeni a fost aprins cu focuri de artificii, sărbătoarea culminând cu discotecă în aer liber pentru tineret.

Sursa: www.pdm.md

Echipa Partidului Democrat în vizită de lucru în raionul Dubăsari Un nou preşedinte la Organizaţia persoanelor în etate din Chişinău a PDM