Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Coaliţia ProEuropeană se consolidează la nivel local

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Un Acord de colaborare între fracţiunea Partidului Democrat din Moldova din Consiliul Raional Orhei şi cea a Partidului Liberal Democrat a fost semnat astăzi, 3 octombrie a.c., în prezenţa liderilor celor două formaţiuni politice.

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a declarat că semnarea acestui Acord reprezintă încă un pas pentru consolidarea Coaliţiei ProEuropene, iar în cel mai apropiat timp vor avea loc şi alte acţiuni similare, care au ca scop eficientizarea activităţii administraţiei publice locale.

“Suntem aici pentru a saluta şi susţine aceasta pornire de consolidare, deoarece conştientizăm că actul de guvernare depinde de eficienţa şi înţelegerea la nivel local, unde se implementează nemijlocit proiectele şi politicile statului”, a spus preşedintele PDM, Marian Lupu.

Liderii celor două partide semnatare ale Acordului de colaborare, Marian Lupu şi Vlad Filat, au precizat că acest document stabileşte principiile de colaborare între cele două fracţiuni, în baza căreia urmează să fie creată o nouă majoritate pro-democratică în Consiliul raional Orhei.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Democraţii de vârsta a treia din capitală şi-au ales conducerea organizaţiilor de sector Democraţii au oferit trandafiri pedagogilor din Chişinău