Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu şi-a exprimat regretul pentru dezinformarea tirajată ieri de unele instituţii de presă

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 februarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Marian Lupu a dezminţit astăzi informaţiile date publicităţii ieri de unele instituţiile de presă care au publicat ştiri, făcând trimitere la surse anonime, că Ion Ababii, candidatul PD la funcţia de preşedinte este unchiul preşedintelui PD. “Pe cei care au tirajat informaţia pot să-i divizez în două grupuri. Unii s-au trudit cel puţin să verifice. Alte mijloace nici măcar nu s-au trudit să pună la îndoială acest lucru. Au publicat această dezinformare ca un fapt împlinit. Eu ştiu un lucru, că mijloacele de informare serioase se spetesc să verifice informaţiile. Îmi pare rău să constat că unele mijloace de informare în masă, care se consideră serioase, au uitat definitiv de elementare norme deontologice şi profesionale.

Nu există nicio relaţie de rudenie. În această situaţie, am dreptul să presupun că aceste mijloace nu au distribuit informaţia întâmplător. Admit că asta a jucat un rol important în crearea situaţiei actuale. Îmi exprim regretul pentru un asemenea comportament”, a conchis Marian Lupu.

Sursa: www.pdm.md

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, susţine că stabilirea datei alegerii preşedintelui nu mai poate fi amânată Vlad Plahotniuc: Propun să alegem în Parlament oameni şi nu liste!